xenosz

Friss topikok

Linkblog

HTML

6

2010.04.30. 08:26 | xenosz | Szólj hozzá!

Már ünnepelt a kosárlabdacsapat a pályán,mikor egy távoli dobással fordított az ellenfél.

Drámai végjáték a volt jugoszláv tagköztársaságok számára kiírt bajnoki döntőben.

 

 

"Az Adria-liga (Jadranska-liga) döntőjének drámai végjátéka így alakult: a hazai pályán játszó, 16 ezer szurkoló támogatását élvező Cibona négypontos hátrányban fordult a hosszabbítás utolsó percére (68–72), ám két triplával megfordította az állást.

 

A zágrábi játékosok már ünnepeltek, a cserepadról többen a pályára szaladtak, ám maradt még hátra hat tizedmásodperc, és Dusan Kecman, a belgrádiak szerb válogatott játékosa a saját térfeléről a gyűrűbe hajította a labdát – 75–74-re nyert a Partizan!

A belgrádiak zsinórban negyedszer nyerték meg a volt jugoszláv tagállamok klubjai számára kiírt bajnokságot, az ősi rivális Cibona most győzött volna először." (Nemzeti Sport)

************

Yaya Touré kezezett a BL elödöntőn az Inter ellen,mikor Bojan Krkic bevágta a labdát a hálóba. Ezen a videón jól látni,hogy a játékos karja a labda felé mozgott,és bár nem biztos,hogy szándékosan tette egyértelműen jelentősen befolyásolta a kezére pattant labda útját.

https://www.youtube.com/watch?v=3gm02lQlJHo

 

 

Címkék: barcelona bajnokok ligája inter kosárlabda partizan kezezés cibona adria liga yaya touré elödöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://xenosz.blog.hu/api/trackback/id/tr61963576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása