HTML

4

2010.04.21. 08:58 | xenosz | Szólj hozzá!

 

 
 "Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke szerint az új kormány ebben az évben nem fogja csökkenteni az adókat és járulékokat. A vállalkozók e terhei a ciklus végére, a munkavállalóké pedig az azt követő két évben mérséklődhetnek.
 
"Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére a magyar vállalkozók átlagos adóterhelése a közép-európai versenytársak átlagához igazodjon. Hat esztendő alatt pedig a munkavállalók adóterhelését is szeretnénk erre a szintre szorítani" - "
 
írja az index.hu
 
Ajjajj. Akkor most megint egy átverésnek lehetünk tanúi? Arról volt szó,hogy,amíg a Fidesz nem ismeri a költségvetés helyzetét,addig nem tudnak pontos terveket mondani. A korábban beigért adócsökkentést már most, - mielőtt ismernék a helyzetet - már most kezdik csúsztatni,akkor mi lesz,ha kormányra kerülnek? Mindig a jövőbe fogják pozícionálni a terhek csökkentését? Ráadásul a lakossági terhek csak később csökkenek? Akkor,hogy lehet majd számonkérni rajtuk amit ígértek? Akkor majd azzal fognak védekezni,ha nem valósul meg,hogy kevés volt a 4 év? Pedig ők igazán hosszú távon gondolkodtak... Annyira,hogy már a következő ciklusra is terveznek...
 
Baljós előjelek. Főleg,hogy a T Házban lesz egy olyan (rosszaBBIK) csoportosulás ,amelyik még tovább erősödhet,ha nem lesznek a beigért változtatások. Nehogy ez legyen... Isten óvja a magyarokat ettől. 
 
 
 
************
 
"Lapértesülés szerint 2008 szeptembere és 2009 novembere között összesen 8,43 milliárd forint érkezett a Sciennet-hálózat számlájára, amiből a tagok nagy valószínűséggel egy fillért sem fognak látni."
 
"A piramisjátékhoz hasonló Sciennet törzsvásárlói csoport lényege az volt, hogy a hálózatba belépő kereskedők tízszázalékos kedvezményt adtak a többi tagnak. A jutalék egy részét a Sciennet magánál tartotta, a többit pedig szétosztotta a tagok között. Minél többet vásárolt valaki a Sciennet-partnereknél, annál több jutalékhoz és más speciális joghoz jutott, azonban nemcsak vásárlással, hanem foglaló fizetéssel, avagy előre utalással is növelhette jutalékát és gyarapíthatta egyéb jogait - sokan így fektették be megtakarításaikat, és tették pénzzé ingó és ingatlan vagyontárgyaikat, hogy beléphessenek a sokat ígérő rendszerbe."
 
"3,6 milliárdot fizettek ki például magánszemélyeknek jutalék címén, ebből 2,1 milliárd forintot a Sciennet 112 vezető instruktora vett fel - ők a hárommillió forint feletti jövedelmű, vezető tagjai a hálózatnak"
 
forrás:index.hu
 
Az a véleményem,hogy az ilyen szélhámosok kellő büntetést kapjanak. A pénz nagyságától függően,akár 10 vagy 15 évet is mondjuk,mert akinek a vagyonát sikkasztották el azoknak egy élet munkája is benne feküdhet. A pénzügyi büncselekményeket,ha nagy összegről van szó,vagy jelentősen megkárosítottak valakit súlyosan kéne büntetni.Nem csak pár évvel,hanem annyival,amennyi elrettentő példa lehet. Leinemann Zsolt urat,pedig életfogyra,mivel ő állt az egész csúcsán. Én azon sem csodálkoznék,ha valaki eltenné láb alól bosszúból.
 
************
A legröhejesebb megítélt kártérítések az USA-ban. Amikor a bűnöző jutalmat kap a bíróságtól.
 
 

************

Ház készítése nyomtatóval? Lehetséges! 

Zseniális találmány,aminek értelme is van. Remélem a jövőben kevesebb fantáziátlan szögletes "modern" épület készül. Ezzel a találmánnyal a képzelet is szárnyalhat. A feltaláló a több,mint 100 éve készülő szecessziós Sagrada Família munkálatait is szeretné segíteni nyomtatójával. 

http://index.hu/tech/hardver/2010/04/21/epuleteket_nyomtatnanak_a_holdra/

 ************

mai kérdés: Miért játszanak a női teniszezők sokkal kevesebb tornát,mint a férfiak? A héten is csak férfi tornákat látok. De télen is mikor már a nők régen abbahagyták a szezont a férfiak még mindig nyomják...

************

A VII.kerületi MSZP szervezet elnöke egy több,mint 1 éve (2009.február 10) börtönben levő politikus... 

röhej

Címkék: mszp fidesz börtön piramisjáték kövér lászló sciennet adócsökkentés női tenisz vii.kerület hunvald rosszabbik leinemann zsolt vicces bírósági ítéletek sagrada família épületnyomtatás mai kérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://xenosz.blog.hu/api/trackback/id/tr531939071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása