xenosz

Friss topikok

Linkblog

HTML

Téves dupla fizetés a BKV-nál. Miért kell visszautalni?

2010.05.17. 17:21 | xenosz | Szólj hozzá!

 Nem értem,miért kell visszafizetni? A BKV hibájából történt,tehát a felelősség az ővék. A visszautalásnál a Bank levonja az utalási díjat,ami a dolgozót terheli,azért ,mert a BKV hibát követett el... Egy hónap múlva a következő fizetést nem kell elutalni az érintetteknek és rendben van. Mikor még a Magyar Postán dolgoztam előfordult,hogy a fizetés egy részét nem utalták át valamilyen ok miatt. Ezt az összeget a következő havi fizetésemhez csapták oda.

Érdekes,hogy ha ez a másik oldalon fordul elő,akkor rögtön visszakövetelik. Persze ez csak ,akkor jelent gondot,ha dolgozók ezreinek a pénzéről van szó. Ha egy olyan embernek fizetnek ki 100 millió Ft-ot,aki egy szalmaszálat nem tett keresztbe a cégnél,azt észre sem veszik...

Kicsinyes,és nevetséges. Ahogy olvastam,ha a teljes bért kifizették volna 2 milliárd Ft-ot utaltak volna át. De csak a bérek 22%-át utalták így át,ami kb az ötöde,vagyis 400 millió Ft.

Ez pont 4 db munka nélkül kifizetett 100 milliós bér. Ez 26,6666 db Nokiás doboz...

Címkék: bkv magyar posta nokiás doboz dupla bér téves kifizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://xenosz.blog.hu/api/trackback/id/tr502010629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása