HTML

3

2010.04.19. 08:20 | xenosz | Szólj hozzá!

 A mostani focihétvégét bizonyos mértékben a nagycsapatok szerencsés hétvégéjének is nevezhetjük. A Manchester United az utolsó percben az utolsó támadási lehetőségéből szerezte meg létfontosságú gólját,hogy a Chelsea után eredjen a bajnoki címért folyó küzdelemben.A Tottenham imponáló játékkal fektette kétvállra a Chelsea-t valamint az Arsenal is az utolsó 10 percben bekapott 3 gólnak köszönhetően szakadt le a Manchestertől.

A spanyoloknál a Real Madrid bár jobb volt tegnap a Valenciánál (összességében egy gyenge szinvonalú meccsen) mégis megúszott 2 kapufát így is, így versenyben maradt a megbotló Barca mögött.

Olaszországban a Roma gyűrte le a Laziot,úgy hogy a Lazio 11-est hibázott. így 2-0 helyett maradt az 1-0, aztán 2 góllal fordított a Roma,így továbbra is vezeti a mezőnyt.

************

A Star Trek az egyik kedvenc sorozatom. Ebből is csak az eredeti legelső 3 évad. Minden gagyiságával együtt ez a legszerethetőbb szereplőgárda. Egyúttal ezen lehet a legnagyobbakat mosolyogni. Ebben az összeállításban 3 perc 48 másodpercben mulathatunk a bénábbnál bénább halálnemeken. 

https://www.youtube.com/watch?v=M3cL1Aofy90&feature=player_embedded

(Ebben a blogban találtam a videót http://startrekfeeling.blogspot.com/2009/09/vorosingesek.html)

************

Az alábbi videón lehet látni,hogy a torreádor (ha jól tudom) és a bika mennyire egyenlőtlen. Az állat nem az emberre támad,hanem a vörös drapériát támadja. Tulajdonképpen mintha ott sem lenne,csak a posztót kell lengetnie. Erre mondják: így könnyű. 

https://www.youtube.com/watch?v=VhZE3EGuERU

Azt hiszem jobb lenne,ha betíltanák,mert nem egyenlő férfias küzdelemről van szó.

Azért,ha nyer a bika mégis,akkor én bravo,bravo felkiáltással gratulálnék neki:)

************

Új blur szám a Fool's Day

Letölthető innen egy név és email megadása árán http://www.blur.co.uk/home.php

mp3ban meg wavban. nálam az mp3 valamiért töredékes lett,ezért wavban is leszedtem abban végig lejött.

Címkék: star trek foci roma bundesliga real madrid manchester united serie a premier league blur bikaviadal fools day

A bejegyzés trackback címe:

https://xenosz.blog.hu/api/trackback/id/tr641933338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása