xenosz

Friss topikok

Linkblog

HTML

A Jobbik szóvívője szerint a Holocaust a zsidóság problémája és nem a magyaroké

2010.04.29. 13:24 | xenosz | 1 komment

 Az origo.hu-n nemrég találkoztam egy videóval,ahol a riporter Dúró Dórát faggatta (Vágó Gábor LMP-s választmányi tag társaságában erről-arról meglepően barátságos légkörben tekintve a 2 párt közötti nagy távolságot). Többek közt szóba került a pártot ért "igazságtalan" kritikák,bélyegek kérdése is. Itt fejtette ki a Jobbik 23 éves szóvívője véleményét miszerint az "Élet menetén" ( http://www.eletmenete.hu/ ) ,azért nem vett részt a Jobbik,mert a holocaust elsősorban nem a magyarság ,hanem a zsidók problémája. Számukra nagyobb priorítást élvez trianonra emlékezni,mint "magyarabb" történelmi eseményre.

Vágó Gábor ezután igyekezett elvenni ennek a döbbenetes kijelentésnek az élét,de próbálkozása nem volt túl határozott. Kerülte a konfontációt.

Megdöbbentő,mert a több millió módszeresen kiírtott zsidó közül több százezer magyar állampolgárságú volt. Már az is mérhetetlen butaság,hogy magyar állampolgárokat ,akik szerves részei voltak az országnak átsorolunk a nem magyarok közé. Radnóti Miklós költő, Rejtő Jenő író,Richter Gedeon  , Szerb Antal,Petschauer Attila, Kabos Endre,Gerde Oszkár,Garai János (Utóbbi 4 olimpiai bajnok vívó volt) stb lelte halálát zsidó magyarként.

2 perc 22 másodperctől hallható a megdöbbentő gondolat

 


szólj hozzá: Ígéretek földje - LMP-Jobbik

Címkék: trianon magyar zsidó jobbik holocaust dóra dúró

A bejegyzés trackback címe:

https://xenosz.blog.hu/api/trackback/id/tr671961780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása